Aanmelden

BC Leerdam biedt voor jong en oud de mogelijkheid om te badmintonnen. Ben je geïnteresseerd om lid te worden? Iedereen kan vrijblijvend drie keer gratis meespelen. Een racket is te leen in de zaal. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met het secretariaat: secretariaatbcl@gmail.com.

Heb je kennis gemaakt met badminton bij BC Leerdam en ben je enthousiast? Dan kun je je aanmelden via het Inschrijfformulier.

Speeltijden

Jeugd vanaf 6 jaar:
Dinsdag 18:00-20:00 uur
Donderdag 18:00-20:00 uur

Senioren:
Dinsdag 20:00-22:00 uur
Donderdag 20:00-22:30 uur

55+ groep:
Dinsdag 9:00-10:30 uur

Strippenkaart

Beginnen met badminton is ook mogelijk door gebruikmaking van onze strippenkaart. Een lidmaatschap is hierbij niet nodig. De kaart kan natuurlijk ook als geschenk aan iemand gegeven worden.

Met de strippenkaart kan iedereen die dat wil op de speelavonden vrij spelen. Een strippenkaart kost €25 en er kan op 5 avonden mee gespeeld worden. Per keer spelen wordt de strippenkaart afgetekend door een bestuurslid (foto hangt in de labelkast). In één badmintonseizoen mogen per persoon maximaal 2 strippenkaarten gebruikt worden (ofwel max. 10 keer spelen). Wil je vaker spelen dan moet je lid worden. Een strippenkaart is een half jaar geldig en is niet te gebruiken bij een ledenstop.

Strippenkaarten zijn te koop bij 1 van de bestuursleden in de zaal.

Deelname aan verenigingsactiviteiten is voor eigen risico. Tijdens activiteiten kunnen foto’s/video’s gemaakt worden. Deze worden gebruikt voor promotie en persberichten van BC Leerdam en aanverwante activiteiten en kunnen gepubliceerd worden op de website en social media.