Uitslag competitieweekend 12:

Leerdam 1 – Vridos 1
Na veel spannende partijen werden de punten verdeeld, 4-4. Hierdoor blijft het team zesde in de poule. Volgende week speelt het team thuis tegen de inmiddels kampioen Culemborg.

Abc 14 2 – Leerdam 2
Ook deze wedstrijd werd weer met 0-8 gewonnen! DOOR DE RESULTATEN VAN DE NUMMER 2 IS LEERDAM NU OFFICIEEL KAMPIOEN!!!! Volgende week zal dit na het eerste punt grondig worden gevierd. Volgende week speelt het team thuis tegen de nummer 2 Iduna 6.

Leerdam 3 – Hercules 3
Het team had een droomavond, er werd met 6-2 gewonnen! Het team staat nu zesde in de poule. Volgende week speelt het team uit tegen DVS 2.

Ban 5 – Leerdam 4
De nummer 2 tegen de nummer 1. De Leerdammers verloren nipt met 5-3. Hierdoor blijven de Leerdammers nipt met 1 punt voorsprong op de nummer 2 koploper in de poule. Volgende week speelt het team thuis tegen BC T Veen 3.

Raptim 1 – Leerdam 5
Na veel spannende partijen wisten de Leerdammers er helaas maar 1 te winnen. Uiteindelijk kon de tweede mix niet worden afgemaakt, eindstand 6-1.

Jeugd
Bij de Jeugd verloor het eerste met 7-1 van Mariken. Het tweede won met 4-2 van Apollo 5. Volgende week kan het jeugd team 3 eerste worden van hun poule. Als ze overtuigend weten te winnen worden ze eerste, zo niet dan moeten ze afwachten tot dat alle wedstrijden zijn gespeeld in de poule!