Het laatste competitieweekend van dit seizoen zit er weer op

BCL 1 – Bavel 1 (6-2)
Het team had 7 punten nodig om direct te handhaven, bij minder punten hing het af wat Vridos zou doen. Vridos won met 7-1 van de nummer 2. Hierdoor kwamen beide teams op 52 punten. Onderling resultaat telt dan, Leerdam won 1 maal en speelde 1 maal gelijk tegen Vridos.
Dit betekend dus dat team 1 zesde is geworden en zich heeft gehandhaafd in de derde divisie!

Almere 12 – BCL 2 (1-7)
Met maar liefst 102 punten werd team 2 kampioen in de vijfde divisie!

BCL 3 – DVS Utrecht 2 (1-7)
Team 3 moest zoveel mogelijk punten proberen te halen en hopen dat hun concurrent een offday heeft om niet te degraderen uit de vijfde divisie
Met 1 punt redden ze het helaas niet, het team wordt met 40 punten zevende of achtste in de poule.

Apollo 2 – BCL 4 (1-7)
Met een 0-8 overwinning zou het team direct kampioen zijn geworden. Helaas kwamen ze net 1 puntje te kort en moesten ze wachten op zondag wat hun concurrent Ban ging doen.
Ban wist met 8-0 te winnen, hierdoor kwamen beide teams op 79 punten. Helaas was het onderlinge resultaat in het voordeel van Ban. Helaas geen promotie naar de vijfde divisie.

BCL 5 speelde 2 weken geleden al zijn laatste wedstrijd. Het team moest dit jaar met veel invallers spelen om compleet op de baan te verschijnen. Met 23 punten werd het team zevende in de zevende divisie.

Jeugd Houten 1 – BCL 1 (7-1)
Team 1 van de jeugd had het zwaar dit seizoen. Met 32 punten werd het team zesde in de poule.

Jeugd BCL 2 – de Kantjils 8 (0-6)
Team 2 kampte met 3 zieken. Brian, Marjolein en Danielle verschenen gelukkig wel op de baan. Ze speelden leuke potjes maar de tegenpartij was gewoon net iets beter. Met 22 punten is het team zesde in de poule geworden.

Jeugd team 3 speelde twee weken geleden al zijn laatste wedstrijd. Jullian, Kian, Fedde, Luca, Mahyar, Wouter, Lynn, Patrycja en Danielle hebben allemaal gespeeld in het team en super veel geleerd! Met 18 punten werd het team derde in de poule.